Op werkdagen voor 11:00 besteld, morgen in huis Niet goed, geld terug Achteraf betalen

Privacyverklaring Emerio Holland BV

8 Juni 2018

Uw privacy is voor Emerio Holland BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklarin
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinde
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerke.
  • Uw rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel buyspareparts.eu allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Emerio Holland BV.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: Onze betalingsprovider Multisafepay. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, factuuradres, telefoonnummer, naw-gegevens en emailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel.

Hoe gebruiken wij cookies

Een cookie is een klein bestand dat met toestemming op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Als u hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en de cookie analyseren uw webverkeer of laat weten wanneer u een bepaalde website bezoekt. Cookies stellen web applicaties in staat om te reageren op u als individu. De webapplicatie kan haar activiteiten op maat van uw behoeften, voorkeuren en antipathieën aanpassen door het verzamelen en onthouden van informatie over uw voorkeuren.

Wij gebruiken traffic log cookies om te bepalen welke van onze pagina's worden gebruikt. Dit helpt ons data over webpagina verkeer van onze website te analyseren en te verbeteren en af te stemmen op de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie uitsluitend voor statistische analyse doeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

In het algemeen helpen cookies ons door u te voorzien van een betere website, door ons in staat te stellen om toezicht te houden welke pagina's u nuttig vind en welke niet. Een cookie geeft op geen enkele wijze ons toegang tot uw computer of enige informatie over u, met uitzondering van de gegevens waarvan u ervoor kiest om met ons te delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt meestal de instellingen van uw browser wijzigen om cookies te weigeren als u verkiest. Dit kan voorkomen dat u ten volle profiteerd van onze website.

Klik hier om u voorkeuren aan te passen.

Lijst van cookies

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naam COOKIE beschrijving
CART De associatie met uw winkelwagen.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie informatie op die het mogelijk maakt om pagina's sneller weer te geven.
COMPARE De items die je hebt in de vergelijkingslijst producten.
CURRENCY Uw gewenste valuta.
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klant id met de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator als u momenteel bent aangemeld bij de winkel.
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klant Segment ID op
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
FRONTEND Je sessie ID op de server.
GUEST-VIEW Gasten kunnen hun bestellingen bewerken.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u bezocht.
LAST_PRODUCT Het meest recente product dat u hebt bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over uw winkelwagentjes weergavegeschiedenis als je de site hebt gevraagd.
POLL De ID van polls waarop die u onlangs hebt gestemd.
POLLN Informatie over welke polls je op hebt gestemd.
RECENTLYCOMPARED De items die u onlangs hebt vergeleken.
STF Informatie over producten die u hebt verstuurd via e-mail naar vrienden.
STORE De winkel view of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een klant cookies wil gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u onlangs hebt bekeken.
WISHLIST Een gecodeerde lijst van producten toegevoegd aan uw verlanglijst.
WISHLIST_CNT Het aantal items in uw verlanglijst.

Verder kunnen er cookies worden opgeslagen voor Google Analytics. Op de website van google analytics vindt u een up-to-date overzicht: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage#overview

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Emerio Holland BV

Zomervaart 1/A

2033 DA Haarlem

info@buyspareparts.eu

+31233034350